Organizari Evenimente

ARTIST CAFE
O CAFENEA ALTFEL
TE ASTEPTAM CU DRAG!

Organizare evenimente

Artist Cafe este locul unde puteti organiza un eveniment privat pentru un grup restrans (15 – 35 de persoane). Designul unic si elegant creeaza un cadru placut si primitor evenimentelor corporate ( workshop-uri, seminarii, lansare de produse, sesiuni de training, bussiness meetings, etc.).

home_jet_list2

Sala

Spatiul dispune de o scena pe care se afla un ecran de proiectie (300 x243 format 4:3) , un video proiector, sistem de sonorizare.

home_jet_list2

Personalizare

Ne dorim ca fiecare eveniment sa fie special, de aceea echipa noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, cu un layout personalizat al spatiului.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail :

office@artistcafe.ro

PETRECERI PRIVATE

Daca vrei sa iti organizezi o petrecere privata, cu un grup restrans (20-40 de persoane), intr-un cadru intim, deosebit si elegant, Artist Cafe este locul potrivit! Este suficient sa ne spui ce iti doresti! Poti opta pentru o piesa de teatru, un spectacol de improvizatie, DJ, muzica live ( dintr-un catalog de peste 50 de artisti ) iar localul te va gazdui doar pe tine si pe invitatii tai.

Pentru animarea petrecerii iti punem la dispozitie un sistem profesional de karaoke cu peste 30 000 de cantece (romanesti si internationale).
Totodata oferim un meniu de catering si bauturi, care poate fie creat in concordanta cu preferintele dumneavoastra.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail :

office@artistcafe.ro

Spectacole de Teatru

Dorim sa cunoastem oameni creativi, care vor sa isi impartaseasca proiectele cu echipa noastra. Daca ai un proiect artistic (teatru, muzica, lansare de carte, seara de poezie, film etc.) vino sa ni-l propui si noi te ajutam sa il prezinti pe scena noastra.

Seara te asteptam sa petreci cateva ore la cafenea, fie vizionand o piesa de teatru sau un film clasic, fie sa asculti muzica live sau sa fii vedeta serii la Karaoke Night! Trebuie doar sa verifici lista noastra de evenimente.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail :

office@artistcafe.ro

11212
1221
karaoke 5
18920569_1619147788114019_1015585145869776855_n
Suna acum
Locatie